More

    Super-concerte la Târgul de Crăciun. Anda Adam deschide balul


    În cele 30 de zile cât timp va fi deschis Târgul de Crăciun de la Satu Mare, va avea loc o adevărată Paradă de spectacole. Vor avea loc 22 de concerte susținute de 50 de trupe (16 invitate, restul locale) și 300-400 de artiști.

    Pornirea iluminatului stradal de sărbători va avea loc în seara zilei de 30 noiembrie, de la ora 18.00, în Parcul Libertății, vizavi de Dacia. Evenimentul va fu urmat de un concert Anda Adam care va avea loc pe scena din Pasajul Corneliu Coposu.

     

    Toate celelalte concerte se vor desfășura pe această scenă. Astfel, pe data de 2 decembrie, pe această secnă vor concerta trupele Celelalte Cuvinte și Iris. De asemenea, pe data de 10 decembrie la Satu Mare va concerta Narcisa Rusu Band.

    Una dintre cele mai așteptate artiste este Irina Rimes, care va concerta la Târgul de Crăciun de la Satu Mare în data de 16 decembrie.

    Pe data de 17 decembrie va avea loc un adevărat regal folcloric prezentat de Cununița și Cununița Năzdrăvană.

    Pe data de 22 decembrie la Satu Mare vor concerta trupele Trooper și Semnal M, iar în cumpăna dintre ani, în Centrul Nou, va fi petrecută cu focuri de artifici. Toate concertele vor începe la ora 18.00.

    De asemenea, în toată această perioadă va exista un patinoar și un tunel de lumini, ambele în Centrul Nou.

    Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că bugetul alocat anul acesta pentru Târgul de Crăciun este de 200.000 de lei, din care jumătate de la Primăriei, jumătate din sponsorizări.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE