More

    FOTO. NEPI poate începe lucrările la mega mall. Când va fi gata

    Reprezentanții NEPI Rockastle au depus ieri documentația pentru construirea Satu Mare Shopping City, ceea ce se vrea a fi un mega mall regional al investitorilor pentru zona de nord-Vest a româniei. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul Kereskenyi Gabor, alături de managerul de proiect al Shopping City Satu Mare, Călin Stan.

    Încă de la începutul conferinței de presă, primarul Kereskenyi a arătat că este vorba despre o investiție importantă pentru municipiul Satu Mare.

    “Putem să afirmăm că după mai bine de un an de muncă la acest proiect astăzi pot spune că nu va rămâne doar o vorbă: Bun venit NEPI Rockastle la Satu Mare! Suntem pe drumul cel bun, această investiţie importantă şi aşteptată de sătmăreni prinde contur. Astăzi este o zi importantă pentru că s-a depus documentaţia completă în vederea emiterii documentaţiei de construire, care cuprinde toate avizele necesare. Investiţia NEPI reprezintă mult mai mult decât deschiderea unui centru comercial. Chiar dacă mulţi locuitori au aşteptat un mega mall, aşteptarea a meritat pentru că centrul va fi construit după ultimele standarde”, a declarat Kereskenyi.

    La rândul său, Călin Stan a afirmat că proiectul va fi demarat după ani de așteptări, fiind rezolvate toate problemele de natură tehnică.

    El spune că lucrările vor începe în aproximativ 45-50 de zile, iar deschiderea mall-ului urmând a fi făcută la finalul anului viitor.

    În ceea ce privește pasarela pietonală peste râul Someș, cei de la NEPI vor aloca 100.000 de euro pentru proiectare, dar de execuția acestei lucrări se vor ocupa autoritățile locale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE