More

    FOTOGALERIE. Casă de Cultură NOUĂ, în CONSTRUCȚIE la Ardud. Un oraș în plină DEZVOLTARE!


    În urma unor îndelungate eforturi din partea Primăriei orașului Ardud, care au necesitat numeroase frământări de-a lungul anilor în diferite domenii, vedem că încep să apară germenii unui viitor oraș modern (industrie, agricultură, infrastructură, cultură). Chiar dacă au fost sărbători și ploi, echipa care muncește la construirea Casei de Cultură cu 400 de locuri în orașul Ardud a fost prezentă la datorie, pe șantier, având dorința să fie finalizată în termenii stabiliți.

    Unii se întreabă: de ce se construiește o Casă de Cultură și nu altceva? În primul rând datorită activităților a diferitelor cercuri care au performat atât la nivel național cât și internațional și nu au o locație adecvată. În al doilea rând finanțarea a fost obținută de la Guvernul României care a apreciat munca depusă de echipa orașului Ardud. În al treilea rând, chiar dacă nu am fi accesat noi fondurile s-ar fi distribuit în altă localitate.

    ”Credem că alături de celelate domenii ale vieții sociale, cultura arată identitatea unei localități și a unei națiuni de care trebuie să fim mândri. Într-o simfonie a realităților multietnice care caracterizează viața orașului Ardud, sperăm ca noul locaș care se înalță să fie pentru Ardud un templu al culturii în care fiecare să se regăsească. Sperăm ca pe viitor, în funcție de proiectele care au fost sau pot fi accesate, să putem să le punem în practică. Ne mândrim cu un oraș care atrage privirile oamenilor care trec prin el și poposesc pentru o vreme, pentru a-și trage sufletul la umbra istoriei orașului Ardud”, spune primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE