More

    Cupa Sătmarului, o nouă ediție de ținută!

    Primaria Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural G.M.Zamfirescu, Casa de Cultura a Sindicatelor, Federatia Romana de Dans Sportiv si Royal Dance Club au organizat la sfarsitul saptamanii trecute in sala LPS editia a 9- a a concursului ranking de dans sportiv Cupa Satmarului.

    A fost cu siguranta unul din cele mai reusite concursuri nationale de dans sportiv organizate in acest an in Romania.

    ”A fost prima ediție pe care am avut-o într-o singură zi, cea de sâmbătă, și ne putem declara extrem de mulțumiți. Totul a decurs conform programului, fără întârzieri chiar dacă au fost peste 200 de perechi. În plus, am avut un nivel ridicat ca valoare cu perechi foarte bune . Ne bucurăm că putem ridica de la an la an standardul competiției și că lumea așteaptă deja cu interes concursul nostru de la Satu Mare”, ne-a spus antrenorul Ovidiu Ignat de la Royal Dance Club.

    Sala LPS a fost imbracata din nou de organizatorul concursului Otto Varga in tinuta de gala, impresionand atat sportivii, cat si invitatii.

    La a 9- a editie a concursului ranking au participat peste 200 de perechi de la cele mai puternice centre de dans sportiv din tara.

    De remarcat ca la deschiderea oficiala de sambata seara au participat oficialitati ale orasului, printre care primarul Gabor Kereskenyi, care a si premiat castigatorii concursului de sambata seara.

    Organizatorii vor sa multumeasca oficialitatilor, sponsorilor si mai ales parintilor care au contribuit la organizarea acestui concurs, cu mentiunea ca meritele apartin sportivilor si antrenorilor Ignat Ovidiu și Otto Varga.

    Vom reveni în ediția de mâine cu rezultatele obținute de dansatorii de la cluburile sătmărene.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE