More

    Scrimă / Amalia Tătăran, victorie de ziua ei la Mondiale!

    La Budapesta au început ieri Campionatele Mondiale de scrimă. Iar pe planșe avem și trei sportivi sătmăreni , Amalia Tătăran și Adrian Szilagyi la spadă și Benjamin Bodo la floretă.

    Prima care a intrat în concurs a fost spadasina Amalia Tătăran care luni , chiar de ziua ei de naștere, a reușit o calificare spectaculoasă pe tabloul principal. Acolo unde o avem deja din lotul României pe Ana Maria Popescu.

    ”Campionatul Mondial de Scrimă Budapesta 2019
    De ziua ei de naștere, Amalia Tătăran și-a făcut cadou calificarea pe tabloul principal al mondialelor. Amalia se alătură Anei Maria Popescu, cap de serie nr.1, pe tabloul principal. În partida decisivă pentru calificarea pe tablou, Amalia a trecut cu 15-6 de colega ei, Bianca Benea. Din păcate, Maria Udrea a ratat calificarea după ce a cedat în turul preliminar decisiv, 11-15, cu M.Khakimova(Kaz). Concursul individual e programat pe 18 iulie. Sabrerii români au început foarte bine asalturile din grupe. Dolniceanu are victorii pe linie și e direct calificat pe tabloul principal, în timp ce Badea, Zalomir si Teodosiu, cu doar o înfrângere trag în tururile preliminarii. Hai, România și La mulți ani, Amalia!” a transmis Federația Română de Scrimă pe pagina oficială de facebook.

    La mulți ani Amalia și din partea GNV…Și hai cu medalia!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE