More

    I-a FURAT BANI din propria casă a bărbatului. Ce s-a întâmplat

    Poliţiştii au identificat o femeie de 32 de ani,  din localitatea  Cristoleț,  județul Sălaj,  care a sustras din casa unui bărbat din localitatea Giurtelecu Hododului suma de 500 lei.

     Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că  sălăjeanca, profitând  de faptul că proprietarul locuinței se afla în  bucătăria de vară,  iar poarta de acces şi uşa de la intrare erau deschise, ar fi  pătruns în locuinţă,  de unde a sustras suma de 500 de lei.

    Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de furt calificat.

    Recomandări  pentru  cetățeni

    Asiguraţi-vă zona de acces în curte şi în locuinţă cu sisteme de închidere solide și iluminat corespunzător;

    Atunci când persoane necunoscute vin la ușa dumneavoastră sub diverse pretexte (vând bunuri la preţuri mici, prestează servicii, cer anumite lucruri), NU le permiteţi accesul şi evitaţi să acceptaţi orice fel de propunere din partea acestora! Cu cât propunerea este mai avantajoasă, cu atât trebuie să vă dea mai mult de bănuit!

    Dacă locuiți singur/ă, rugaţi o rudă sau un vecin de încredere să vă viziteze cât mai des şi să aibă sub supraveghere locuinţa dumneavoastră; pentru mai multă siguranţă, puteţi face acelaşi lucru pentru rudele/vecinii dumneavoastră.

     

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE