More

    TSD / Întâlnire regională a organizațiilor de tineret din Nord-Vestul țării

    În acest sfârșit de săptămână, Luna Șes a fost gazda întâlnirii regionale a organizațiilor TSD din Nord- Vestul României. Au fost prezente conducerile de tineret din județele Satu Mare, gazda evenimentului, Maramureș, Sălaj, Bihor, Cluj și Bistrița-Năsăud.

    Organizatorii acestui eveniment au fost conducerea TSD Satu Mare, deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, Ionuț Bujor, Cristina Ilieș și președintele PSD Negrești Oaș, Sergiu Stan.

    La eveniment au fost invitați de către organizatori primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, și președintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor.

    În cadrul întâlnirilor, principalele subiecte au fost posibilitatea ca tinerii să acceseze fonduri europene și guvernamentale, promovate de Guvernul PSD. În acest sens, la întâlnire a fost prezent un expert în accesarea de fonduri care le-a dezvăluit măsurile de finanțare, posibilitatea și pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de fonduri guvernamentale și europene.

    În această ședință, fiecare tânăr și-a propus să convingă și să ajute tinerii din diaspora să acceseze fonduri pentru a veni în țară și să își poată deschide propria afacere, mai ales că actualul Guvern PSD promovează și pune la dispoziție astfel de fonduri pentru tinerii din diaspora.

    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE