More

    Rromii sătmăreni merg pe mâna PSD la europarlamentare şi prezidenţiale

    psd

    Sediul Partidului Social Democrat din Satu Mare a găzduit, ieri, o întâlnire a Biroului Permanent Judeţean lărgit cu reprezentanţii comunităţilor de rromi din judet. Scopul principal al întâlnirii a fost dezbaterea protocolului de colaborare ce va fi încheiat în cursul săptămânii următoare între PSD Satu Mare şi comunităţile de rromi pentru viitoarele alegeri.

    La întrunirea cu repre-zentanţii comunităţilor de rromi din judeţ au participat preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele executiv Dorel Coica, secretarul executiv Toma Betea, alături de toţi primarii PSD din judeţ. “Mă bucur să văd că liderii comunităţilor de rromi din judeţ s-au adunat într-un număr atât de mare şi îi rog să le transmită tuturor celor pe care îi reprezintă faptul că PSD militează şi face eforturi pentru a facilita accesul rromilor la educaţie, la găsirea de locuri de muncă, la asistenţă medicală şi la locuinţe”, a precizat preşedintele PSD, Mircea Govor.

    La rândul lor, reprezentanţii rromilor, prezenţi în număr mare, au declarat la unison că au încredere şi îşi doresc să meargă pe mâna PSD-ului la viitoarele alegeri europarlamentare şi prezidenţiale.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE