More

    Doi şoferi răniţi în accidente la Turulung şi Gherţa Mică

    accid

    Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs joi două evenimente rutiere soldate cu accidentarea a doi conducători auto. Primul accident a avut loc pe DN 1C, în afara localităţii Turulung, unde Miklos N. în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Ford , pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga a acroşat autoturismul marca Opel, condus regulamentar de Ioan M. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto vinovat, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare. Părţilor implicate le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
    Un alt eveniment rutier s-a produs la Gherţa Mică, în cadrul căruia Ioan B., care se afla la volanul unui autoturism marca Fiat, într-o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în partea stângă a direcţiei de deplasare. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
    La rândul lor, poliţiştii tăşnădeni l-au oprit în trafic pe Nicolae P., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Sălaj, care conducea o autoutilitară Ford, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea probelor biologice.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE