More

    CS Samuraiul Satu Mare în topul judeţului

    samuraiul

    Desi este un club sportiv particular, fara o sustinere substantiala din partea autoritatilor locale sau judetene, anul 2014 a fost pentru CS Samuraiul un an foarte bogat in obtinerea rezultatelor pe plan national cât si pe plan international.

    Karateka care compun lotul de performanta al clubului Samuraiul au facut o figura frumoasa si au obtinut nu mai putin de 135 de medalii din care 55 de aur, 45 de argint si 35 de bronz. Totodata a reusit sa obtina titlul de ‘’CEL MAI BUN CLUB DE KARATE” din judetul Satu Mare, titlu oferit de AJK Satu Mare. Patru karateka de la Samuraiul (Kalocsai Zoltan, Burya Patrick, Anzik Arnold şi Trif Stelian) au intrat si in topul celor mai buni sportivi ai judetului Satu Mare, iar in topul Asociatiei Judetene de Karate Satu Mare pe podium au urcat Zoltan Kalocsai la categoria juniori, Patrick Burya la categoria cadeti si Laura Pop la categoria copii si-au adjudecat victoria. Aici, pe lânga sportivi si antrenori un merit deosebit îl au si parintii sportivilor care ii sustin financiar.
    “Sunt foarte multumit de prestatia sportivilor mei, am reusit performante notabile desi financiar nu stam prea bine. Si sportivii de la “Samuraiul“ ar merita o atentie mai mare din partea autoritatilor locale si judetene. Din pacate lipsa fondurilor nu ne-a permis participarea noastra la Mondiale de unde puteam sa aducem cel putin o medalie si noi. Totodata salut ideea infiintarii sectiei de karate la CSM, in care dupa parerea mea ar trebui sa aiba loc toti karateka cu rezultate bune din judetul Satu Mare“, ne-a declarat presedintele–antrenor Magos Robert 6 Dan.

    Rezultate importante obţinute de karateka de la Samuraiul
    CS Samuraiul Satu Mare are in palmares un numar record de medalii (antrenor Magos Robert 6 Dan, instr. Filer Ivan 2 Dan): 4 titluri de campion european, 1 titlu de vicecampion european, 6 medalii de bronz la Europene, 7 titluri de campioni nationali, 1 titlu de vicecampioană nationala, 2 medalii de bronz Nationale, 6 medalii de aur la Campionatele Internationale de karate din Ungaria, 2 medalii de argint la Campionatele Internationale de karate din Ungaria şi 1 medalie de bronz la Campionatele Internationale de karate din Ungaria.

    Top 10 – CS Samuraiul
    1.Kalocsai Zoltan, 2.Burya Patrick, 3. Pop Laura, 4. Anzik Arnold, 5.Trif Stelian, 6.Lemak Hanna, 7.Ardelean Darius, 8.Vida Armin, 9.Burya Dennis, 10.Alexa Bettina.

    Cei care doresc sa practice karate la nivel inalt o pot face inscriindu-se la salile de sport de la C.N. D-na Stanca, Sc. Gen. Lucian Blaga şi Sc. Gen. Lazuri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE