More

    Gardoş are postul de titular asigurat

    gardos

    Florin Gardoş are un loc de titular asigurat la Southampton cel puţin pentru următoarea lună. Fundaşul român a jucat până acum şapte meciuri în Premier League, dintre care doar două ca titular, dar după plecarea lui Yoshida la Cupa Asiei şi accidentarea lui Alderweireld, Koeman va fi nevoit să apeleze la serviciile stopperului în vârstă de 26 de ani.

    Toby Alderweireld s-a accidentat în meciul cu Manchester United din ultima etapă, fundaşul belgian suferind o ruptură la coapsă. Potrivit L’Equipe, Alderweireld va fi indisponibil patru săptămâni astfel încât va rata meciurile cu Newcastle, Swansea, QPR şi West Ham. În ceea ce-l priveşte pe Yoshida, Japonia se află pe primul loc într-o grupă relativ uşoară la Cupa Asiei şi are şanse importante să se califice în sferturile turneului. O eventuală calificare îl va ţine ocupat pe fundaşul nipon cel puţin până pe 22 ianuarie.

    Southampton s-a impus cu 1-0 pe terenul lui United în etapa a 21-a din Premier League şi a urcat pe locul trei în Premier League. În meciul contra “Diavolilor”, Gardoş a intrat în minutul 21 în locul accidentatului Alderweireld şi a avut o evoluţie apreciată. În perioada în care Alderweireld şi Yoshida vor absenta, Gardoş va face “cuplu” în centrul apărării cu Jose Fonte.
    C.D.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE