More

    Încă o victorie pentru Gardoş

    Cinci degajări, 3 intercepţii, un şut blocat, 7 dueluri aeriene câştigate (100% din cele încercate), 6 tacklinguri reuşite (din 8 încercate) sunt cifrele lui Florin Gardoș în meciul câștigat de ”Sfinți” în deplasare, la Newcastle, cu 2-1. Victoria a urcat-o pe Southampton până pe locul 3 al clasamentului în Premier League, cu 42 de puncte, după 22 de runde.

    Gardoș a greșit la golul lui Newcastle, respingând, din alunecare, o minge în jucătorul gazdelor, Yoan Gouffran, care a ricoșat în poartă, în minutul 29.

    Fostul stelist nu a acuzat șocul erorii, fiind fără greșeală ulterior, ajutându-și echipa să câștige al treilea meci consecutiv în deplasare, o performanță unică în istoria clubului din sudul Angliei.

    De altfel, pe site-urile de specialitate, Gardoș nu a fost ”penalizat” de greșeala de la golul gazdelor. A avut a doua cea mai mare notă de pe teren, 8,2, la fel ca Fonte, colegul său din apărarea ”Sfinților”, pe site-ul whoscored.com, care folosește datele statistice furnizate de specialiștii de la Opta. Cel mai bine notat a fost autorul ”dublei”, olandezul Eljero Elia, cu 8,6.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE