More

    A lovit un copil pe zebră, apoi a dispărut

    Un şofer iresponsabil a accidentat un copil de nouă ani care tranversa strada în mod regulamentar pe trecerea de pietoni după care a dispărut de la locul accidentului. Joi, în jurul prânzului, polițiștii rutieri careieni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 8.00, fiul său, în vârstă de 9 ani, a fost accidentat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului. În urma impactului minorul a fost rănit ușor, acesta a fost transportat la Spitalul din Carei, unde în urma investigațiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu plăgi escoriate zona membrelor superioare. Din cercetările efectuate s-a stabilit că băiețelul se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni, în momentul în care a fost acroșat.

    Polițiștii au intrat în alertă și au desfășurat activități continue pentru identificarea conducătorului auto care a produs evenimentul. Astfel în cursul zilei de vineri, conducătorul auto a fost identificat, este vorba despre Zoltan V., de 19 ani. Oamenii legii au stabilit că acesta deține permis de conducere din anul 2014. Tânărul conducător auto iresponsabil s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală și pentru părăsirea locului producerii unui eveniment rutier soldat cu victime omenești, fără încuviințarea polițiștilor.

    De asemenea, polițiștii rutieri negreșteni au intervenit vineri la un eveniment rutier produs pe strada Ion Creangă din Negrești Oaș. La fața locului oamenii legii au stabilit că Gheorghe C. se afla la volanul unui autoturismul Toyota, iar la intersecție cu strada Victoriei nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Mercedes, care era condus regulamentar de Vasile C. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei adolescente, în vârstă de 15 ani, pasageră în autoturismul Toyota.

    Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE