More

    Să luăm un punct de la Medicina!

    Volei3

    Etapa a 14-a a Diviziei A 1 programează un meci interesant, între două vecine de clasament, Medicina Tg. Mureş, locul şase, şi CSM Satu Mare, locul şapte, dar cu o diferenţă de opt puncte între cele două.

    După antrenamentul de ieri, 12 voleibaliste de la CSM au pornit la drum alături de antrenorul Adrian Pricop. Partida este programată azi la ora 18.00, iar în dimineaţa meciului, voleibalistele noastre vor efectua un antrenament pentru a se obişnui cu sala.

    În confruntarea din tur, de la sala Ecaterina Both, Tg. Mureş s-a impus cu 3-1 la seturi, dar CSM nu s-a putut baza atunci pe Alexis Mathews. “Ar fi foarte bine dacă am reuşi să luăm două seturi la Medicina. Voi încerca scheme noi, aşa cum am jucat cu Târgovişte, voi jongla cu cei doi libero. Dacă reuşim să scoatem un punct, suntem tot mai aproape de consolidarea locului de play-off. Atmosfera e una bună, cu banii suntem la zi, aşa că mergem să facem un meci bun. Însă suntem conştienţi că întâlnim echipa care a luat două seturi celor de la CSM Bucureşti“, a declarat înainte de plecare Adi Pricop.

    Cu siguranţă va fi foarte greu ca fetele să se întoarcă la Satu Mare cu un punct, care înseamnă foarte mult în economia calificării în play-off. Iar miercuri urmează practic un meci decisiv, pe teren propriu, cu U Cluj-Napoca.

    Partida va fi oficiată de C. Botezatu şi A. Savu, observator FRV – V. Duşa.
    Programul etapei a XIV-a:
    Alba Blaj – Penicilina Iaşi 3-0
    Ştiinţa Bacău – Dinamo Romprest (15.00, Digi)
    SCM Craiova – CSM Lugoj
    U Cluj – CSM Bucureşti
    Medicina Tg. Mureş – CSM Satu Mare
    CSM Târgovişte – Unic Pt. Neamţ.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE