More

    Victorie clară pentru Minaur Baia Mare, în doar opt jucători

    Campioana HCM Minaur Baia Mare a învins-o categoric pe CSM Ploiești, cu 34-23 (17-11), luni seara, pe teren propriu, în cadrul etapei a 19-a a Ligii Naționale de handbal masculin, în ciuda faptului că a avut doar opt jucători pe foaia de joc.

    HCM Minaur a început foarte bine partida, iar după cinci minute conducea cu 4-1. Băimărenii s-au distanțat și mai mult după un sfert de oră, grație unei serii de patru goluri consecutive, 10-3 (14). Diferența s-a păstrat în restul primei părți, iar la pauză Minaur avea 17-11.

    La reluare, Minaur s-a desprins la opt goluri, 20-12, potrivit site-ului oficial al clubului, iar după intervențiile foarte bune ale portarului Paul Simulescu, diferența de pe tabelă a ajuns la zece goluri, scor 27-17. Minaur s-a impus cu 34-23, iar în etapa următoare va evolua în deplasare, cu Potaissa Turda, duminică.

    Pentru Minaur a fost primul succes din 2016 și al doilea din retur (în șase etape).

    Reamintim ca Minaur si-a facut incalzirea pentru noul sezon intr-o dubla amicala, castigată in fata celor de la CSM Satu Mare.

    În clasament, pe primul loc se află Dinamo București, cu 50 de puncte, urmată de HC Odorhei, 45 p, CSM București, 43 p, AHC Potaissa Turda, 35 p, CS HC Adrian Petrea Reșița, 34 p, etc. Minaur a urcat pe locul 8, cu 29 de puncte.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE