More

    Reduceri de sezon în magazine

    Campaniile de promovare ale marilor reţele de magazine dau impresia că beneficiem de reduceri tot anul, însă în realitate perioadele de soldări sunt cele care ne aduc adevăratele scăderi de preţuri. Oficial, avem două mari perioade de soldări într-un an, iar in prezent cei care doresc sa faca economii pot profita din timp de prima etapă a reducerilor marcată de soldările de iarnă care se desfăşoare între 15 ianuarie şi 15 aprilie.

    Între 15 ianuarie şi 15 aprilie reducerile se aplică articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte de toamnă-iarnă. În această perioadă, magazinele practică reduceri şi până la 90%. Între aceste intervale de timp, comercianţii îşi pot stabili o durată maximă de 45 de zile în care pot comercializa produse la preţuri reduse, dar numai cu respectarea unor anumite reguli:

    1.Orice reducere de preţ trebuie indicată în mod clar

    2.Preţul indicat trebuie să fie costul total

    3.Preţul redus trebuie să fie inferior preţului de referinţă înaintea aplicării discountului, în acelaşi spaţiu de vânzare, în perioada ultimelor 30 de zile.

    Avantajul acestei perioade este că puteti să căăutati excat ceea ce nu se demodează, sa urmăriti tendintele in materie de moda pentru 2016 si astfel să achiyiționati piese precum fustele office, costumele sau paltoanele care nu se vor demoda nici in iarna anului 2016.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE