More  INSP ul are probleme cu geografia

  Nu e nicio noutate sau știre dacă spunem că prietenii noștri din sudul țării încurcă des Satu Mare cu Baia Mare sau Oașul cu Maramureșul.Ne-am trezit de multe ori și cu artiști celebri care ne salutau de Zilele Sătmarului cu ”Bună seara , Baia Mare!
  Ce ne așteptam mai puțin de la reprezentanți Capitalei e să încurce…Sălajul cu Suceava…A fost nevoie de intervenția GCS pentru a reîmpărți situația deceselor cauzate de covid 19 din 19 octombrie.
  Grupul de Comunicare Strategică a fost informat marți timp de către reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică asupra faptului că în raportarea privind decesele, transmisă în buletinul de presă de luni, 19 octombrie, dintr-o eroare materială, 6 decese înregistrate în județul Sălaj au fost transmise ca fiind înregistrate în județul Suceava.
  Datele de ieri, corectate…”Până astăzi,( nr ieri) 20 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 186.254 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 134.395 de pacienți au fost declarați vindecați.În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.400 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE