More


  ”Jos pălăria, Dan Bittman!”

  - Advertisement -

  Este mesajul unuia dintre cei mai cunoscuți artiști sătmăreni. Liderul XXL Band, Mircea Deac, este de acord cu afirmațiile colegului Dan Bittman, care a criticat dur guvernul pentru măsurile luate în pandemie.

  Solistul trupei Holograf a lansat recent un atac foarte violent la adresa autorităților, în emisiunea lui Mihai Gâdea, unde a fost invitat serile trecute. “Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile”, a deschis discuția Bittman.

  ”Îmi vine să scriu o grămadă de prostii la adresa celor care ne-au condus ani de zile…mai bine mă liniștesc! Atâta prostie și bătaie de joc la adresa oamenilor n-am văzut niciodată! ” a mai scris, supărat, Mircea Deac, care, mai în glumă, mai în serios, a amintit și de …perioada neagră a dictaturii lui Ceașcă…

  Pericolul există, e clar pentru toată lumea, numai că mulți dintre cei cu profesii liberale, din sistemul Horeca etc…până să umple saloanele destinate covid or să ajungă să vorbească singuri și să îngroașe rândul clienților de la psihiatrie.

  P.S. Ia să vedem ce dedicație i-am face covid-ului și celor care cică gestionează criza…De la Holograf zicere…”Banii vorbesc” sau ”Stai în poala mea”?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img