More


  Direcția de Cultură a Municipiului Carei este cea mai prolifică, transparentă și multiculturală asociație pentru binele sufletului, a minții și a conviețuirii

  - Advertisement -

     Frații Georgescu, Bogdan și Dragoș, sunt o adevărată mină de aur pentru Direcția de Cultură a Municipiului Carei. Din păcate timpul și alte cauze lumești nu prea ne-au dat posibilitatea să punem în evidență toate acțiunile intreprinse cu profesionism, calitate, pasiune și determinare în special de Bogdan, dar și Dragoș prin foarte multe din acțiunile de profil care se desfășoară la Castelul Karoly. Dații bătaie băieți!

      Ultima acțiune a avut loc azi, 5 februarie 2021, la împlinirea a 68 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu, Direcția de Cultură a municipiului Carei a deschis o expoziție la Castelul Károlyi și la Biblioteca Municipală cu reproduceri fotografice reprezentând cele mai importante momente din viața acestuia. Totodată, alături de conducerea Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, au fost depuse coroane de flori la placa memorială de pe clădirea instituției de învățământ care îi poartă numele.

     Cu această ocazie a fost editată broșura realizată de către Direcția de Cultură Carei, intitulată ”Iuliu Maniu – viața și activitatea marelui patriot român”, câteva exemplare fiind dăruite Bibliotecii Liceului Tehnologic și Bibliotecii Municipale Carei.

   

  A consemnat Gruiță Ienășoiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img