More


  Cum să scapi de țânțari cu zaț de cafea?

  - Advertisement -

  Dacă tot ne îndeamnă premierul Câțu să ne vaccinăm ca să putem apoi sta liniștiți la o cafea cu prietenii atunci am zis că n-ar strică să continuăm povestea și să scoatem zațu din cafea pentru a-l folosi împotriva…țânțarilor!
  Potrivit EPA (Agenția pentru Protecția Mediului), zațul de cafea este eficient împotriva paraziților de tot felul: țânțari, muște, căpușe. Zațul de cafea este o armă formidabilă împotriva insectelor. Secretul lui? Mirosul său puternic.
  Majoritatea insectelor au un puternic simț al mirosului, iar zațul de cafea este foarte puternic, mai ales atunci când este ars, de aceea această metodă funcționează 100%. În plus, prin arderea zațului de cafea, acesta va emite un fum care va fi asociat cu pericolul, determinându-i pe țănțari să se îndepărteze de tine.
  1. Usucă zațul de cafea la soare timp de câteva ore, până când devine complet uscat.
  2. Întinde zațul de cafea într-o tavă de aluminiu sau alt recipient acoperit cu folie de aluminiu care poate rezista la flacără și căldură.
  3. Seara, arde zațul de cafea cu un chibrit.
  Iar cu metoda asta poate le dăm idei primăriilor căci după atâta ploaie cu siguranță o să ne invadeze țânțarii. Iar de căpușe ce să mai zicem…le avem la tot pasul prin Sătmar, și nu numai!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img