Oșenii nu cred în Covid nici în ruptul capului, Asta deși, potrivit datelor oficiale, șapte comune din Țara Oașului, adică jumătate, sunt în scenariul roșu, fiind vorba despre Cămărzana (8.22 ؉), Târşolţ (7.57؉), Turţ (6.03؉), Bătarci (5.53؉), Gherţa Mică (5.20؉), Bixad (4.58؉), Călineşti-Oaş (4.12؉) Mai mult decât atât, în scurt timp, Cămârzana și Târșolț, comune comune și izolate, sunt șanse foarte mari să fie carantinate.
Oșenii nu cred în Covid nici după ce, în cursul zilei de ieri, a murit o femeie din Cănârzana. Cică ar fi ajuns la spital cu diabetul 500, dar în raport s-a trecut că a murit de Covid.
Oșenii cred că pandemia de coronavirus este o ”făcătură” la nivel național, dar mai ales global, o chestiune cu care sunt prostiți și speriați ”proștii”, dar nimic nu este adevărat. ”De când e lumea au fost oameni răciți. Și atunci erau bolnavi de Covid”, spunea o oșeancă neaoșe.

Desigur, e dreptul fiecăruia să creadă sau nu în pandemie. Dar atunci când își mor rudele, vecinii, colegii de muncă de Covid, parcă nu prea îți vine să te joci cu viața ta. Mai ales că au mai fost viteji care nu au crezut în Covid, dar au fost răpuși tocmai de…Covid.
Așadar, aviz amatorilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here