În ultima perioadă, tot mai mulți sătmăreni au primit prin intermediul Whatsapp/SMS, niște înștiințări în numele companiei E.On privind necesitatea completării on line a unei cereri, până la 1 octombrie, pentru a beneficia de schema de sprijin.
”Aceste mesaje NU sunt expediate de E.ON Energie România, iar dacă primiți mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastră este să NU dați curs acestor invitații!
Specialiștii noștri în Cyber Security investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare”.
În legătură cu schema de sprijin stabilită de către statul român, privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, găsiți informații corecte și complete pe pagina noastră de internet, prin accesarea link-ului https://www.eon.ro/plafonare-pret”, transmite compania.
Așadar, atenție la țepele în numele companiei E.On!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here