Blăjean Cristian

”Orice carte care ajută un copil să-și formeze obiceiul de a citi, să facă din citit o nevoie adâncă și continuă pentru toată viața sa, este bună.” (Maya Angelou)Grupele mari de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 11, Satu Mare, au avut onoarea de a avea în mijlocul lor, ca model și exemplu de cititor, pe părintele Cristian Boloș de la Catedrala ”Adormirea Maicii Domnului”, Satu Mare.


“Din punctul meu de vedere OMUL care le citește celor mici are un rol foarte important și este cel mai bun exemplu și model!“, ne-a spus prof. inv. prescolar Merce Cuc Ileana, cea care are grijă de copiii din Grupa Mare “C”.


Cu o voce blândă, caldă a intrat în pielea copilașilor și au trăit la maxim povestea ”PUIUTUL NEASTAMPARAT” de THIERRY ROBBERECHT, GINETTE HOFFMANN, copilașii identificându-se foarte bine cu personajul din poveste.

Prin jocuri, cântecele, exemple din viața personală, părintele Cristian a creat o atmosferă de POVESTE.


La final s-a ajuns la o concluzie foarte importantă: toate mămicile își iubesc “puiii” la fel, ii protejează, ocrotesc și veghează permanent asupra lor.


La activitate au participat: Grupa Mare “A”, condusa de educatoarele Duta Doina, Magda Băneasa, Grupa Mare “B”, – educatoarele Mihaela Gebri Laura Zorean, Grupa Mare “C” a educatoarei Merce Cuc Ileana și Grupa Mare “D”,  condusa de educatoarele Ioana Dudas, Eva Nadia Branet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here