More


  CONCERT SIMFONIC – RAHMANINOV ÎN INTERPRETAREA STUDENȚILOR

  - Advertisement -

   

  Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca prin reprezentantul ei Chiricov Dmitrii, organizează un Concert simfonic în scop caritabil în data de 7 decembrie 2022, începând cu ora 19.00, la Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.

       Scopul caritabil al evenimentului îl reprezintă susținerea lui Anna Buza care suferă de dislocare gravă a vertebrelor şi trei tumori intracanalare benigne cu efect compresivlocal.

  În programul concertului regăsim două lucrări ale compozitorului Serghei Rahmaninov: Fantezia simfonică “Stânca” op. 7 și Concertul pentru pian și orchestră nr. 3 op. 30. În calitate de dirijor îl regăsim pe tânărul Dmitrii Chiricov, iar în calitate de pianist se află Antoniu Tiberiu Nagy, ambii studenți în anul 4 la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca cu numeroase premii naționale și internaționale câștigate de-a lungul timpului.

  Într-o lume în care calitatea muzicală se întâlnește din ce în ce mai rar, împreună cu dirijorul Dmitrii Chiricov, solistul Antoniu Tiberiu Nagy și Orchestra Simfonică a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca vă invităm la o seară memorabilă de concert!

  Intrarea este liberă!

          Gianina VANCEA  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare