More  Înjurată ca la ușa cortului

  - Advertisement -
  O sătmăreancă, mamă de gemeni a avut parte de un incident neplăcut în cadrul zilei de ieri când în parcarea unui supermarket a fost înjurată „cum nu mi-a fost dat să aud până la anii pe care îi am”, de un instructor auto.  Acum am o întrebare sau poate două… câtă ipocrizie poate să stea în unii oameni? Domnule instrucotr, dumneavoastră aveți pretenția ca viitorii șoferi care „ies din mâna” dumneavoastră sa fie niște conducători auto profesioniști, asumați, atenți și responsabili? Acesta este exemplul pe care îl oferiți! Vă felicităm!
  Acestea fiind spuse, vreau să o las pe proaspăta mămică să vă povestească întreaga întâmplare.
  „Sunt mămică cu normă întreagă de mai bine de un an, de gemeni. Merg peste tot cu piticii, iar atunci când mergem cu mașina, mă bucur când pot să beneficiez de locuri mai largi de parcare, gen “mama și copii” căci trebuie să pot deschide amândouă ușile din spate larg ca să îi scot din scaunele lor, dar și portbagajul pentru a scoate căruciorul care e un pic mai mare decât unul normal.
  Astăzi, în parcare la Kaufland, am îndrăznit să întreb un instructor auto unde îi sunt copiii și căruciorul atunci când în fața mea s-a parcat pe un loc special amenajat. Am fost înjurată cum nu mi-a fost dat să aud până la anii pe care îi am. Domnule conducător al autoturismului ….
  Domnul….., aveți copii? Cum ați vrea să se poarte alții cu soția Dvs? Dar cu fiica? Sper doar ca dânsele să nu experimenteze ce am trăit eu azi cu Dvs. Să vă fie rușine!
  Nu știu de ce mă mai mir că nu mi se acordă prioritate nici măcar la trecerea de pietoni! Păi cu așa instructori…
  P.S. După ce m-ați făcut în fel și chip de ce v-ați mutat mașina și ați luat inscripția cu “școală” de pe mașină dacă nu ați greșit cu nimic?!”


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts