More

    RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ A ACTIVITĂȚII ARTISTULUI FOTOGRAFIC CAREIAN BIKFALVI ZSOLT

            Artistul fotograf careian Bikfalvi Zsolt a obținut o medalie de aur la Salonul Internațional ”Ars Fotografica” desfășurat în acest an în Municipiul Arad. (conform Opinie de Carei).

             Ajuns la cea de-a XXIII-a ediție, salonul se desfăşoară sub patronaj Asociației Artiștilor Fotografi din România, având nr. 014/2023, FCA nr. 1/2023, fiind organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică, fiind organizat pe  două secțiuni: liber color şi liber monocrom.

    Au fost oferite câştigătorilor un număr total de 38 de premii, un Premiu Special aniversar acordat de Foto Club Arad și Trofeul Best Author. Vernisajul şi acordarea premiilor au avut loc în data de 15 noiembrie 2023 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

    Bikfalvi Zsolt s-a născut în anul 1961 în  Carei …

    este interesat de fotografie de când era tânăr, dar de 10-12 ani se ocupă de arta fotografică în profunzime, având și un masterat în stiințe economice, cu specializarea ”Managmentul și Marketingul Firmei”.

    Împreună cu câțiva dintre alți colegi fotografi entuziaști, Bikfalvi Zsolt a relansat viața fotografică a orașului Carei, înființând Clubul Foto ”Vasile Vénig László”, unde este membru fondator, vicepreședinte și director artistic.

    Este membru al MFVSZ (Asociația Mondială a Fotografilor Maghiari) și AAFR (Asociația Artiștilor Fotografi din România), fiind certificat ca artist în arta fotografică de către Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), singura asociație mondială de fotografie recunoscută de UNESCO din 2019 (Excellence FIAP); membru al GPU – Uniunea Fotografică Globală din Heraklion încă din toamna anului 2019, cu o certificare artistică GPU Crown2, iar fotografiile mele au fost expuse în aproape șaizeci de țări de pe cinci continente ale lumii, în diverse saloane internaționale de fotografie și săli de expoziții.

        (Sursă foto: Opinie de Carei)

    Artistul a primit medalia de aur cu fotografia ”Fierarul din sat”…

    obținând de asemenea și mențiune FOTO CLUB ARAD cu fotografia ”Feeding”, respectiv titlul de „Best autor”.

         Vernisajul şi acordarea premiilor au avut loc în data de 15 noiembrie 2023 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad, fiind oferite câştigătorilor un număr total de 38 de premii, un premiu special aniversar acordat de Foto Club Arad și trofeul Best Author (conf. Opinie de Carei).

       Valeriu Ioan

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE