More

  CUMPLIT Drama tinerei din Ardud care s-a sinucis. Cum s-a petrecut tragedia

  O dramă cumplită a zguduit puternic liniștea comunității din Ardud. O tânără de numai 26 de ani, mămică, a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat în lemnăria casei unde locuia în aceste momente doar cu soțul și tatăl ei. De fapt, chiar tatăl ei a descoperit-o atârnată în ștreang când s-adus după lemne. Nimeni, nici măcar apropiații tinerei nu îi înțeleg gestul. Cel mai probabil suferea de depresie. S-a întors în România cu soțul ei din Germania, acolo unde și-a lăsat fiica de numai 4 ani, cu mama și sora. Acum toți se pregătesc de înmormântare.

  Mamă a unei fetițe de 4 ani, Andreea a plecat în Germania la soțul ei

  Tânăra Andreea, în vârstă de 26 de ani, era mama unei frumoase copile, de numai 4 ani. Soțul ei era șofer de Tir în Germania, astfel că, undeva pe la jumătatea lunii septembrie a decis să plece împreună cu fiica sa și mama sa în Germania.
  ”Au plecat în Germania deoarece soțul și-a găsit loc de muncă stabil pe tir acolo. Au venit în țară ea cu soțul după tatăl ei  Practic ea a ales sa plece în Germania pentru a fi familia împreună. A plecat pe la mijlocul lunii septembrie împreună cu mama și fiica ei. Soțul ei lucra pe tir în Germania. Sora cu soțul ei sunt acolo de câțiva ani acum a dus-o și pe mama ei. Părerea mea e ca a ales sa fie alături de soț pentru a avea o viață de familie. Cu siguranță nu avea probleme de căsnicie”, declară, pentru Gazeta de Nord Vest una dintre apropiații acestei familii.

  Nu s-a putut adapta

  Ceva s-a întâmplat în Germania. Foarte probabil nu s-a putut adapta acolo.
  ”Cred ca schimbarea asta brusca i-a creat starea de depresie. Pur și simplu, nu s-a putut adapta acolo.
  Interesant este și faptul că Andreea, care era foarte activa pe rețele de socializare, nu a mai postat aproape nimic de când a plecat. Era o fată deschisă, foarte apropiata de fiica ei, comunicativă, receptivă. Nu îi înțeleg gestul”, a mai spus apropiații familiei pentru GNV.

  Urma să înceapă un tratament anti-depresiv

  Din câte se pare, familia știa despre starea ei depresivă. Mai mult decât atât, au fost la medic, care care i-a prescris un tratament pentru depresie.  Urma să înceapă tratamentul încă de marți seara, dar atunci s-a produs tragedia.
  Starea depresivă prin care trecea tânăra era mai veche, familia știau de asta, așa că toți au încercat să o ajute.

  Cum s-a produs tragedia

  Potrivit informaților GNV, marți seara, tânăra a luat mașina și a plecat la casa surorii sale să ducă ceva. A plecat singură. S-a întors repede, a parcat mașina, dar nu a urcat în casă.
  Tatăl, împreună cu soțul ei, auzind mașina, și văzând că Andreea nu urcă, au coborât să o caute. I-au găsit geanta în mașină, unde era și telefonul.
  După mai multe minute de căutare, tatăl tinerei a găsit-o pe Andreea spânzurată în lemnărie.
  Au chemat paramedicii, dar nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o aduce pe tânără la viața. Era prea târziu.

  Nimeni nu înțelege gestul tinerei

  Nimeni nu înțelege decizia pe care a luat-o Andreea. Practic, tânăra și-a lăsat fetița în Germania, cu mama și sora sa, și a venit la Ardud, împreună cu soțul ei, după tatăl său. Probabil că avea de gând să îl ducă și pe el în Germania.
  ”De mică avut o viață foarte grea. Boala mamei, dependența de alcool a tatălui au înfrânt-o și într-o clipă a lăsat tot. Copilul de 4 ani trebuia să o motiveze, dar nu s-a întâmplat așa.
  Faptul că a lăsat copilul acolo și a venit doar cu soțul poate crea semne de întrebare dacă a premeditat totul sau nu. Eu refuz să cred asta, cunoscând-o”, mai spus apropiații tinerei.

  Familia tinerei se pregătește de înmormântare

  Familia tinerei a pornit din Germania încă de marți seara. Acum toți se pregătesc pentru înmormântare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE