More

    Primarul Zalăului ales în Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România

    Primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, a fost convocat la Bucureşti, zilele trecute, la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR). Cu acesată ocazie, membrii AMR și-au ales şi noile structuri de conducere, respectiv Comitetul Director şi Comisia de Cenzori. În urma acestor alegeri, primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu a fost desemnat, pentru următorii patru ani, în Comitetul Director.

    Preşedinte al AMR a fost reales Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, iar preşedinte executiv, primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan.

    Comitetul Director este organul executiv al AMR, din care fac parte 31 de persoane: doi prim-vicepreşedinţi, cinci vicepreşedinţi, un secretar general, un trezorier, un purtător de cuvânt, 11 membri şi opt membri supleanţi.

    Asociașia Municipiilor din România (AMR) este o structură reprezentativă a autorităţilor publice locale din România, care acţionează în numele membrilor săi şi le promovează interesele la nivel naţional şi european. Asociaţia reuneşte toate cele 103 municipii ale României şi cele şase sectoare ale Bucureştiului.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE