More


  FOTOGALERIE. FELICITĂRI. Echipaj din Satu Mare, pe loc de CINSTE la un concurs INTERNAŢIONAL

  - Advertisement -

  Am avut onoarea ca anul acesta România să fie reprezentată la etapa internațională a Concursului “Prietenii Pompierilor 2019”, la categoria fete, de un echipaj din Satu Mare.

  Este vorba despre echipajul de la Palatul Copiilor Satu Mare, care alături de echipajul de băieți al Scolii Gimnaziale ”Ieremia Irimescu” Brusturi (NT) au făcut cinste țarii noastre.

  Competiția s-a desfășurat în perioada 15 – 19 iulie a.c.,la Martigny – Elveția și a aliniat la start 56 de participanți din 23 de națiuni din Europa și din Asia.

  La finalul celor două probe de o dificultate și rigurozitate foarte mare, echipajul fetelor de la Palatul Copiilor a ocupat locul al 14-lea, dovedind o bună pregătire, concentrare și ambiție.

  Este o performanță onorantă, pentru care le felicităm pe toate cele 10 concurente, dar și pe doamna profesor coordonator Veronica Bancoș, care a reușit de-a lungul carierei sale clasarea de alte opt ori la cel mai inalt nivel al competiției.

  Felicitări întregii delegații care a reprezentat România!

  Imagini surprinse pe parcursul desfășurării etapei internaționale a Concursului Prietenii Pompierilor 2019: deschidere oficială, antrenamente, probe de concurs, festivitate de premiere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare