More

    Tenis de calitate la Satu Mare

    tenis

    Începând din această dimineaţă şi până pe 14 iulie, terenurile de tenis de la Sănătatea (Match Point) găzduiesc ediţia cu numărul 41 a Trofeului Sătmarului.

    Zgura sătmăreană va avea peste 50 de participanţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, fete şi băieţi. Tenismenii sunt împărţiţi în mai multe categorii, după cum urmează: 10 ani, 12 ani, 14 ani şi 16 ani. Aceştia sunt legitimaţi la CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare, CS 4 A For Sport Satu Mare, TC Star Baia Mare, CSS Sighetu Marmaţiei, CS Tenis Club Baia Mare, CS Pro AS Sibiu, Palatul Copiilor Zalău şi CS Voinţa Oradea.
    Se va juca atât la simplu cât şi la dublu. Totul începe aşadar azi de la ora 8.00. Zilnic, până în 14 iulie, vor fi meciuri de tenis, ocazie cu care organizatorii îi invită pe toţi sătmărenii să asiste la un spectacol sportiv care va dura până undeva la ora 19.00. Arbitrul principal al turneului este nimeni altul decât Iulian Cavarnali, oficial FRT, cel care a participat la foarte multe ediţii din “Trofeul Sătmarului”.
    Turneul este unul cu tradiţie, bine cotat, dovadă şi numărul mare de ediţii disputate. Iar de-a lungul timpului, pe zgura de la Satu Mare au participat nume care au ajuns mari în lumea tenisului de câmp. Printre aceştia îi amintim pe Adrian Voina, Dinu Pescariu, Andrei Pavel, sătmărenii Oliver Rădulescu, Rareş Cuzdriorean, Nadin Indre şi alţii. Nu putem să uităm de Marco Baghdatis, cipriotul ajuns la un moment dat în topul mondial, care acum 16 ani a fost prezent într-un stagiu de pregătire la Satu Mare, iar acum este coleg cu Rareş Cuzdriorean, sătmăreanul ajuns în echipa de Cupă Davis a ţării insulare.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE