More

    Pană, Heil şi antrenorul Bogdan Andone, suspendaţi pentru meciul cu Sepsi

    andone

    Aşa cum era de aşteptat, mijlocaşul Silviu Pană şi antrenorul Bogdan Andone s-au ales cu mai mult de o etapă suspendare după eliminările de la Sânmartin din meciul cu Luceafărul Oradea.

    Antrenorul Bogdan Andone s-a ales cu două etape de suspendare şi va sta în tribună şi la meciul cu Sepsi de sâmbătă, în vreme ce mijlocaşul Silviu Pană a primit trei etape de suspendare şi nu va putea evolua nici la Sfântu Gheorghe şi nici în derby-ul de acasă de pe 1 aprilie cu Juventus Bucureşti.

    „Nu comentăm deciziile Comisiei de disciplină. Nu mai e nimic de spus din moment ce nu au vrut să ia în calcul şi proba video depusă de noi” spun oficialii Olimpiei.

    Pe lângă antrenorul Bogdan Andone şi mijlocaşul Silviu Pană, pentru meciul cu Sepsi e suspendat şi fundaşul central Valter Heil, cel care a încasat la finalul meciului de vineri cu Afumaţi al patrulea galben din acest sezon şi va sta şi el…

    Olimpia va pleca în această dimineaţă spre Sfântu Gheorghe iar meciul cu Sepsi se va juca sâmbătă de la ora 11,30 şi va fi transmis de Dolcesport şi Digisport.

    Altfel, şi covăsnenii au probleme de lot pentru meciul cu Olimpia. Portarul Niczuly a fost eliminat în derby-ul de la Colentina cu Juventus şi va rata partida de sâmbătă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE