More

    Ce semnifică picturile de pe fețele celor de la Carla’s Dreams?

    Carla's-Dreams

    Carla’s Dreams a devenit un adevărat fenomen în lumea muzicii românești.Picturile de pe față dar și gluga neagră sunt accesoriile succesului.Puțini știu însă că trupa are mai mulți membri și nu doar solistul cântă cu identitatea ascunsă. În plus, el a mai dezvăluit și faptul că în formație există și femei!

    Cu sute de mii de vizualizări pe rețelele sociale, milioane de fani din România și Moldova, cei de la Carla’s Dreams sunt formația momentului. Trupa s-a lansat în 2012 și de atunci melodiile lor se transformă rapid în hit iar la concerte sunt asaltați de mii de fani care cântă în cor piesele celebre.

    Fanii iubesc artiștii pictați pe față și nu omul din spatele măștii. Asta era și ideea celor de la Carla’s Dreams.

    „Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior”, declarau ei într-un interviu pentru loto.md.

    Presa din Republica Moldova susține însă că știe cine este solistul formației. Ar fi vorba despre Andrei Ţăruş, fost membru al trupei „In Quadro.

    Cel care a scos hit-uri pe bandă rulantă cu Inna, Loredana Groza, Antonia şi Delia a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nelea Motricală, o prosperă femeie de afaceri, spun jurnaliștii moldoveni.

    Desenele de pe fețele artiștilor sunt mereu schimbătoare. Acestea simbolizează: “ dispoziția noastră, nimic mai mult. Poate să fie mai tristă, mai răutăcioasă, dar neapărat urâtă.” a declarat solistul trupei Carla’s Dreams.

    “Puțină lume știe că Carla’s Dreams este un proiect alcătuit din mai multe persoane, mulți fac referință la o singură persoană.E destul de obositor să explici asta de fiecare dată dar încercăm să o facem când ne permite timpul.

    Nu suntem patru, suntem mult mai mulți și nu suntem doar băieți și nu suntem doar de o vârstă. Din cauza asta și piesele sunt foarte diferite și în limbi diferite.” a mai declarat artistul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE