More

    Două modificări în trupa lui Tata Puiu?

    61584247

    Romania joaca impotriva Elvetiei azi de la ora 19:00, in al doilea meci de la EURO 2016. Anghel Iordanescu ar putea opera doua modificari.

    Selectionerul l-ar putea aduce pe Gabi Torje titular, in locul lui Adi Popa. Iordanescu nu ar fi fost foarte multumit de jucatorul Stelei si ar dori sa opereze aceasta schimbare.

    Popa a alergat mult, dar nu a creat atat cat se asteptat de la el.

    Claudiu Keseru i-ar putea locul de titular lui Florin Andone. Atacantul lui Cordoba s-a zbatut, dar nu a creat nici o ocazie periculoasa la poarta Frantei, in meciul pierdut cu 2-1 pe 10 iunie.

    Totul este la nivel de zvon. Romania nu a jucat rau cu Franta, iar un joc similar cu Elvetia ar putea aduce un rezultat mai bun.

    Romania a folosit urmatoarea formula cu Franta: 12. Ciprian Tătărușanu — 22. Cristian Săpunaru, 6. Vlad Chiricheș (căpitan), 21. Dragoș Grigore, 3. Răzvan Raț — 5. Ovidiu Hoban, 8. Mihai Pintilii — 20. Adrian Popa, 10. Nicolae Stanciu, 19. Bogdan Stancu — 14. Florin Andone.

    Au mai intrat in minutul 82 Gabriel Torje, in minutul 72 Alexandru Chipciu si in minutul 61 Denis Alibec.


    Stancu are febră și e incert

    Atacantul Bogdan Stancu, marcatorul Romaniei in meciul cu Franta de la EURO 2016, a devenit incert pentru partida cu Elvetia de miercuri seara (19:00). Jucatorul nostru a facut febra si selectionerul Anghel Iordanescu nu stie daca poate fi recuperat pana la ora meciului de la Paris, anunta Dolce Sport. Din ultimele informatii se pare ca Stancu a capatat o raceala in ultimele zile si din acest motiv nu s-a mai putut antrena normal alaturi de ceilalti coechipieri ai sai. Stancu a marcat din penalty impotriva Frantei si tot el a ratat doua ocazii uriase, cate una in debutul fiecarei reprize.


     

    Denis Alibec ca și dat afară de la Națională

    ali

    Denis Alibec, cel mai bun marcator din Liga 1 pastrat in lotul pentru EURO 2016, ar fi fost protagonistul unui moment care face mai putina cinste unui jucator profesionist.
    Introdus in teren la meciul cu Franta in minutul 61 in locul lui Florin Andone, atacantul de la Astra Giurgiu a fost cel mai slab tricolor de pe teren lasand mult de dorit prin atitudinea sa delasatoare.

    Gazeta Sporturilor anunta ca Alibec ar fi fumat in vestiarul nationalei Romaniei de pe Stade de France chiar in timpul reprizei secunde inainte de intrarea in teren.

    Sursa mai sus citata sustine ca Alibec nu ar fi luat loc alaturi de ceilalti colegi pe banca in startul reprizei a doua a meciului cu Franta, ci ar fi ramas la cabine pentru a trage cateva fumuri.

    Iordanescu a aflat de gestul lui Alibec abia dupa meci si a intentionat intr-o prima faza sa-l excluda din lot.

    Daca informatia se confirma sansele lui Alibec de a mai juca la acest turneu final devin practic nule la cum il cunoastem pe General.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE