More

    EURO pus la colț! sau dacă doriți să revedeți: 17 Nentori- 11 Trântori!

    nentori

    Adevăru e că titlul rubricii de azi ar suna mai bine așa…Euro ne-a pus la colț. Am avut suporteri minunați, probabil că organizatorii plâng încă după ei, dar n-am avut echipă.

    smeuro

    N-am avut o minte limpede la FRF, n-am avut selecționer, doctoru l-am schimbat că e depășit și pensionar da antrenorul l-am păstrat deși de ani buni era doar tatăl lui Edy Iordănescu de la Pandurii sau generalu din echipa lui Oprea. Cât despre jucători… dacă atâta pot e grav. Ce e și mai grav e că măcar dacă erau mediocrii dar să fi murit cu albanezii de gât…A fost însă invers…Urmașii lui Skanderbegi I-au îmblătit pe Alibec & co de le-au sărit fulgii…

    Totul se întâmplă la 30 de ani de la rușinoasa eliminare a lui Dinamo cu Mircea Lucescu pe bancă din Cupa Cupelor. 0-1 și 1-2 cu amatorii de la 17 Nentori Tirana …Pentru cei mat tineri hai să ne reamintim un titlu din presa…comunistă de atunci. ” 17 Nentori- 11 Trântori”…Hmmm , o fi valabilă azi?

    Credcă da…Și mai cred că după un astfel de rezultat de la Burleanu la general și la ultimul maseur ar fi trebuit să iasă în fața românilor și să spună corect…”Am greșit…Ne dăm DEMISIA.”  Doar că …

    Și din păcate ăsta e doar începutul…stați că vine și Olimpiada de la Rio…Alte dezamăgiri ne așteaptă! Noi vrem performanțe doar din gură și ne uităm cu oarecare ciudă la vecinii unguri..Păi da…chiar putem să-i privim invidioși. Orbanu lor a investit în sport, au bazine, baze sportive sau academii de la Csenger până la ultimul sat de lângă granița cu Austria, pe care au bătut o cu 2-0. Mediu de afaceri are o grămadă de facilități dacă investește în sport și nu numai…iar , probabil, președinții de club, antrenorii ori maseurii nu s numiți prin birourile de partid. Partid aflat la putere.

    Ca să încheiem amărăciunea asta de rubrică dedicată tricolorilor…uite și de asta am eșuat pentru că Burleanu și Tata Puiu s-au dus la Euro doar cu gândul să nu se facă de râs în fața Franței la meciul de debut… Și și-au irosit toate gloanțele …Iar la final au ajuns să se facă de cacao cu Albania.

    Păcate de FANZONEUL nostru din centru…parcă duminică seara și vremea ne-a dat un semnal că e mai bine să stăm în case…Pe mâine poate om fi mai optimiști!

    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE