More

    Marian Salomir va arbitra la meciul fostelor glorii de la Someșul

    salomir

    Prezent luni seara în studioul Nord Vest TV , antrenorul Dacian Nastai a declarat că împreună cu președintele AJF Satu Mare încearcă să le ofere o surpriză iubitorilor de fotbal din Satu Mare. Iar sâmbătă nostalgicilor le va fi oferit un meci de old boys între fostele glorii ale echipei Someșul Satu Mare . ” Vor fi mai multe generații reprezentate. Sper ca măcar vreo 30 să fim la reunire iar această sărbătoare să devină o tradiție. Îi mulțumesc domnului Ștefan Szilagyi pentru implicarea totală și sunt convins că va fi o sărbătoare” a spus Dacian Nastai care a amintit că printre cei prezenți se va afla și fostul mare arbitru clujean, Marian Salomir.

    ”El a jucat un an la Someșul, a fost portar. Puțină lume își mai aduce aminte. A confirmat că vine cu drag la eveniment și va arbitra meciul.”, a spus Nastai.

    A fost pregătit un echipament special , alb albastru pentru cei care vor veni la întâlnire și vor mai fi multe surprize pentru foștii echipieri ai echipei care înainte de Revoluție era susținută de fostul IPSUIC!

    Întâlnirea va începe la ora 9 iar meciul vedetă e programat la ora 11.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE