More

    Un mort și șase răniți într-un tragic accident rutier

    accident-(2)

    Accidentele se țin lanț, în ultima perioadă, în județul Satu Mare. După ce în weekend a avut loc un accident rutier grav, în comuna Doba, ieri un groaznic accident rutier a avut loc pe DN 19, între Acâș și Supur.

    Din primele cercetări reiese că șoferul unui microbuz, care era plin cu oameni, a pierdut controlul mașinii, ieșind astfel de pe carosabil. Urmele roților arătau exact cum acesta a intrat pe partea opusă a șoselei, după care s-a dat peste cap de câteva ori, sfârșind într-un lan de porumb.

    O femeie a decedat instantaneu, iar alte șase persoane se află în stare gravă, din care o altă femeie se află între viață și moarte. Aceasta, cea din urmă, în momentul impactului a fost aruncată la câțiva metri lângă mașină.

    accident-(6)

    La fața locului au ajuns, într-un timp foarte scurt, șase ambulanțe SMURD, trei autospeciale de descarcerare și ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță. It. col Constantin Ganea, împreună cu întreaga echipă care a intervenit la fața locului, s-a implicat într-un mod extrem de profesionist și impecabil, care merită menționat și apreciat.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE