More

    Timpul trece, problemele rămân…

    După ultima şedinţă de Consiliu Local în Satu Mare s-a creat o adevărată isterie pe problema construcţiei magazinului LIDL de lângă Biserica “ Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”.

    Ce zic sătmărenii, unii că e bine, alţii că nu, ba că biserica opreşte o investiţie străină, ba că LIDL-ul importă foarte multe produse şi nu vinde produse româneşti, alţii se leagă de magazinul bisericesc din faţa bisericii.

    Mai mult, acum vine şi biserica şi anunţă o conferinţă de presă, azi, de la ora 18.30.

    Curat murdar am zice noi! Dar ca orice român în ţara lui ne dăm şi noi cu părerea şi zicem ce vedem şi noi: o bătălie politică între partidele din Consiliul Local. Dacă între anii 2008- 2012 UDMR-ul avea un primar şi un viceprimar, în 2012-2016 PSD-ul avea primar şi viceprimar, din 2016 UDMR-ul are primar şi a făcut majoritate simplă cu PNL-ul care are doi viceprimari. Nimic mai simplu, toate proiectele de patrimoniu sau care necesită două trimi din voturi, actuala majoritate din Consiliul Local nu o are. Aşa că PSD-ul şi ALDE răspund cu aceeaşi monedă UDMR-ului şi PNL-ului care în perioada 2012-2016 au fost Gică Contra vrând să-şi arate muşchii. Din păcate cei care au de suferit aici suntem noi, muritorii de rând, care vrem şi biserică, şi magazin şi mai mult vrem un Consiliu Local care să ne reprezinte pe toţi. Acum nu dăm cu bota doar zicem că ar fi necesară o majoritate adevărată în Consiliu. Aşadar ca să fie împăcată capra, varza, stânga, dreapta, populaţia maghiară, noi propunem o alianţă UDMR-PNL-PSD. Cu primar UDMR şi câte un vice PNL şi PSD.

    Zicem şi noi aşa! Poate iar avem dreptate!!! Să auzim numai de bine.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE