More

    “Ne-au făcut ca la Nufărul!”

    catrinel-rat

    Presedintele Olimpiei Satu Mare, Catrinel Raț, s-a arătat ieri extrem de nemultumit de suma pe care au fost vandute drepturile TV. Cu toate acestea, el a spus, in emisiunea ”Trafic Sport”, de la Sport Total FM, ca a permis ca meciul cu FC Brasov sa fie transmis, doar pentru ca lumea sa vada cat de prost arata stadionul din Satu Mare. Totodata, Raț a precizat ca nu are bani pentru organizarea partidei, dar va rezolva cumva situatia.

    Olimpia va întâlni pe FC Brașov, azi, de la ora 18
    ”S-a promis ca, daca se face o singura serie, vor fi 100.000. Dupa, s-au promis 50.000 de euro, iar acum luam 13.000 si, apoi, poate mai iau 2.000 cele care raman. Macar daca s-ar fi dat 10.000 de euro la inceputul campionatului si 10.000 in februarie. Asa, ce faci cu 5.000 de euro? 2-3 deplasari si s-au terminat banii.
    Oricum, am fost facuti ca la Nufărul. Domnul președinte Burleanu spunea 700.000 de euro, iar acum s-au facut 350.000. Daca stai sa socotesti, sunt doar 260.000 de euro, de fapt. Poate diferenta de 90.000 se va da la finalul campionatului. Cum poate sa se mai uite in ochii nostri presedintele Federatiei dupa ce ne-a mintit? In 2015 s-a semnat contractul pe trei ani…
    Daca s-ar fi stiut din timp, cred ca nu s-ar fi pus de acord cluburile sa se faca o singura serie. Si-au batut joc de noi. Trebuiau sa aduca macar mai multe firme care sa transmita, nu una. Aia au dat cu pumnul in masa, ca, daca nu ne convine, pleaca si asta e. Eu am spus ca sunt nou si nu fac cheltuieli ca sa ma duc in Bucuresti, dar o sa fac un sacrificiu si o sa ma duc si eu sa bat cu pumnul in masa.
    Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva. Ma asteptam sa creasca sumele, nu sa scada. Ma asteptam sa primim niste bani din drepturile TV, pana sa vina banii de la autoritatile locale… Dar asa, ce sa cerem?! Am acceptat sa se televizeze meciul cu FC Brasov, pentru ca vrem ca lumea sa vada cum arata stadionul din Satu Mare. Vai de capul lui cum arata. Doamne fereste sa nu se darame peste noi! N-a progresat deloc fotbalul aici de cand am fost in Divizia A, in 98-99. Ne-au fost promisi 15 milioane de la Compania Nationala de Investitii pentru refacerea stadionului… Echipelor din liga a treia din Ungaria, care nu au jucatori straini in echipa, li se aloca de la Guvern cate 200.000 de euro. In liga a doua li se dau 800.000 de euro daca nu au straini. Dar 10 din 11 sunt straini, care au si cetatenie ungara. Sunt foarte multi romani cu dubla cetatenie”, a declarat Catrinel Raț miercuri seara la Sport Total FM.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE