More

    Meci bun, victorie scăpată printre degete…

    olimpia

    Olimpia a scăpat printre degete o victorie în fața celor de la FC Brașov. Galben-albaștrii au făcut o partidă bună în fața uneia dintre candidatele la promovare din liga secundă și au ratat ocaziile cele mai importante.

    Munteanu a fost cel mai periculos om la poarta oaspeților în prima repriză. Mitru a irosit treisituații clare , două dintre ele pe final, și doar intervențiile portarului Iacob au ținut tabela nemodificată.
    La reluare Olimpia începe excelent și dupăo minge aruncată în careu de Onicaș, liber din 6 m Vasiel Pop a deschis scorul în minutul 51. Sătmărenii puteau să-și dubleze avantajul și au avut câteva momente bune imediat după reușita certezanului Pop..Doar că Țălnar a forțat și l-a introdus pe veteranul Grigorie în minutul 61. Chiar și accidentat acesta a scos penalty-ul din care brașovenii au egalat prin Sburlea în minutul 64!
    Oaspeții s-au arătat mulțumiți cu egalul și s-au limitat la a închide culoarele spre propria poartă în vreme ce băieții lui Andone forțează și doar intervențiile incredibile ale lui Iacob au făcut ca Olimpia să nu câștige toate punctele… De remarcat evoluția foarte bună în banda dreaptă a lui Ciul, debutul lui Pană și rolul de jolly joker asumat de Munteanu…Dar și galbenul gratuit luat de Duruș în minutul 63 când centralul l-a taxat aiurea pentru un fault făcut de …Heil la lovitura de la 11. Apoi a venit al doilea galben în minutul 90 și eliminarea…
    Antrenorul Cornel Țălnar s-a arătat mulțumit cu rezultatul obținut la Satu Mare. ” Remiză echitabilă pentru noi în condițiile în care am avut cinci absenți față de meciul cu Juventus.. A fost un meci bun de liga a 2-, dar sincer nu mi explic nici acum ce a fost în mintea federalilor să facă o singură serie…Noi am făcut 9 ore din centru țării la Satu Mare, vă dați seama ce se întâmplă la o deplasare Satu Mare-Călărași” a răbufnit tehnicianul brașpvenilor.
    De partea cealaltă team managerul Karda Attila a răbufnit la final acesta arătându-se nemulțumit de modul în care e arbitrată Olimpia. ” N-am zis nimic după penalty ul de la Mioveni dar și acasă să vină adversarul si să pună presiune pe arbitrii n-am văzut. Vrem să fim respectați” a transmis Karda.
    Bogdan Andone și a felicitat jucătorii și a considerat că Olimpia merita victoria. ” N-au avut ocazii…A fost o singură scăpare în defensiva noastră și un jucător de calitatea lui Grigorie a profitat de ea la penalty. Mai avem nevoie de un atacant de calitate, de un fundaș… e nevoie de concurență serioasă pe posturi. Asta nu înseamnă că pleacă cineva, nici vorbă, acești băieți sunt admirabili, dar campionatul e lung și ne trebuie un lot valoros” a declarat Andone.
    Olimpia va juca etapa viitoare la Șoimii Pâncota.
    Olimpia: Anca-Trip – Ciul , Fl. Mureşan, Heil, Duruş – Onicaş – V. Pop, Sil. Pană (Nanou ’90+4), Krausz (Villand ’84), D. Muntean (cpt.) – Faur (Bura ’73)
    Antrenor: Bogdan Andone
    Eliminat: Duruş ’90+1 (cumul de cartonaşe galbene)
    FC Braşov: Fl. Iacob – Vlăsceanu, I. Şerban, Poverlovici (cpt.), Ct. Stan – Vl. Munteanu (Şt. Grigorie ’60), P. Iacob – L. Manole, I. Popa (D. Ciobanu ’90+3), Pamfile (Săftescu ’46) – Sburlea
    Antrenor: Cornel Ţălnar

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE