More

    O victorie obligatorie

    soimipinc

    Olimpia va juca azi de la ora 11 la Şiria în faţa ultimei clasate , Şoimii Pâncota. Chiar dacă cei de la Pâncota au anunţat un nou staff administrativ şi tehnic şi au legitimat ieri şase jucători, totuşi, Olimpia n-ar trebui să aibe emoţii. Elevii lui Bogdan Andone vin după un meci bun cu FC Braşov şi au clar un plus de valoare faţă de combinata de juniori şi nou veniţi a italianului Massone.

    Olimpia nu-l poate folosi pe suspendatul Duruş, în rest tot lotul e valid…
    De partea cealaltă directorul sportiv de la Pâncota, Dorin Micșa, a mers ieri cu avionul la București pentru a efectua legitimările jucătorilor cu care clubul a bătut palma. Chiar dacă se vorbea de opt jucători, în cele din urmă oficialul clubului a efectuat doar șase legitimări. Astfel, jucători ai Șoimilor au devenit: Dorinel Popa, Adrian Horvath, Dumitru Mitu, Andrei Pătrașcu, Antonio Stelitano și Bogdan Copilescu. Toți juniorii care au evoluat în primele trei etape ale sezonului vor face parte și din lotul pentru meciul cu Olimpia, echipa urmând să fie stabilită de Dumitru Mitu și Călin Petrică. Azi este posibil să ajungă în România și noul antrenor al echipei, argentinianul Pedro Pasculi.
    Partida dintre Șoimii Pâncota și Olimpia Satu Mare va începe la ora 11, la Șiria, și are următoarea brigadă de arbitri: Viorel Flueran (Craiova) – Gheorghiță Bălan (Pitești) și Doru Zamfir (Slatina). Rezervă de arbitri va fi orădeanul Rareș Vidican, iar observatori sunt Cornel Corocan din Reșița și Valer Vancea din Oradea.

    Programul etapei a 4-a
    FC Academica Clinceni – Chindia Târgovişte ora 11:00
    Foresta Suceava – CS Baloteşti
    Metalul Reşiţa – UTA Bătrâna Doamnă
    CS Mioveni – Unirea Tărlungeni
    Şoimii Pâncota – Olimpia Satu Mare
    Luceafărul Oradea – Juventus Bucureşti
    CS Afumaţi – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
    Dacia Unirea Brăila – ASU Politehnica Timişoara 15:00
    Duminică, 28 august
    FC Braşov – Dunărea Călăraşi 12:30
    Luni, 29 august
    CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Berceni 18:00

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE