More

    Seară memorabilă la Castel

    castel

    Sâmbătă, la Medieșu Aurit, într-un cadru inedit, a avut loc un concert simfonic care a avut ca scop promovarea Castelului și a comunei Medieșu Aurit. Prima ediţie a fost fără doar şi poate o reuşită şi sigur se va repeta în curând.

    “Orchestra Consonantia” a susţinut un concert în aer liber interpretând Anotimpurile de Vivaldi. “Am zis să renunţăm la Zilele Medieşului şi încet, încet să facem mai multe zile de genul acesta, care să compenseze aşa-zisele zile ale comunei. Este pentru prima dată și în primul rând este pentru locuitorii Medieșului Aurit, un spectacol, și în al doilea rând pentru promovarea Castelului din Medieșu Aurit și a Medieșului Aurit”, a spus primarul Radu Iancu.

    castel1
    Concertul a început la ora 19.30 iar în deschidere tânăra speranţă Paula Crişan din Baia Mare a încântat publicul spectator cu vocea ei de aur. Apoi primarul Radu Iancu a premiat cuplurile din Medieş care au împlinit 50 de ani de căsătorie dăruindu-le flori, diploma şi un trofeu special. Momentul cel mai aţteptat al serii a fost concertul orchestrei Consonantia condusă de violonistul Rudolf Fatyol. În încheiere pe scena improvizată în faţa ruinelor castelului au mai evoluat tenorii Răzvan Moroz şi Sandu Ion. Cu toţii au fost aplaudaţi minute în şir de cătra publicul prezent. “Sperăm ca la anul să avem mai mulţi vizitatori sau trebuie să facem o regulă ca în fiecare an, undeva prin luna august, să organizăm un asemenea concert în aer liber și sperăm ca în anii următori să avem cât mai mulți vizitatori și turiști care cel puțin să se ghideze după concertul nostru și în perioada asta să ne viziteze”, a mai declarat primarul comunei Medieșu Aurit, Radu Iancu.

    castel2
    Cu siguranţă a fost o seară specială, o seară memorabilă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE