More

    CSM atacă Liga cu un nou staff tehnic şi jucătoare americance

    baschet

    Echipa de baschet de la CSM Satu Mare şi-a prezentat lotul ieri, la sala de sport Ecaterina Both, eveniment la care a luat parte şi primarul Gabor Kereskenyi.
    Cu un nou staff tehnic care îi are în componenţă pe Zsolt Feleky – team manager şi Jose Araujo – anrenor, echipa de baschet este pregătită pentru o revenire spectaculoasă în Liga naţională. Nu au lipsit noutăţile în ceea ce priveşte echipa, în special cele străine. A revenit la CSM jucătoarea Chadijah Whittington, iar printre noutăţi se numără alte trei jucătoare din America, Angela Rodriguez, Morgan Batey şi Chastity Monique Reed.
    În plus, principalele jucătoare sunt cele din Satu Mare, care au decis să se întoarcă acasă pentru a relansa baschetul din oraşul nostru.
    Primarul a ţinut să mulţumească tuturor pentru prezenţă şi a declarat că echipa va arăta foarte bine în acest sezon.
    “Am avut puţin timp pentru a pregăti strategia noului sezon. L-am adus pe Jose Araujo ca şi antrenor şi câteva jucătoare pentru Liga Naţională. Am reuşit să obţinem semnătura celor mai bune sătmărence înafară de Claudia Pop. Avem un proiect frumos bazat pe sătmărence, dar cu mare efort am achiziţionat şi 4 jucătoare străine”, a declarat managerul Zsolt Feleky.
    De cealaltă parte, principalul Araujo s-a declarat mulţumit de proiectul de la Satu Mare.
    “Am fost contactat acum două luni de zile şi am acceptat să vin în oraşul vostru. Cunosc multe dintre jucătoare şi stiu că atât pentru mine cât şi pentru ele este o nouă provocare. Vom avea 2-3 meciuri amicale până vom debuta în campionat cu Olimpia Braşov, în Cupa României.” Meciul tur este programat pe 15 septembrie, iar returul pe 19.
    După ce au fost prezentate ultimele transferuri, Araujo, fost tehnician la ICIM Arad, a şi condus primul antrenament. Acesta va fi ajutat de Adriana Pricop, secund şi  Andreea Olah, în calitate de jucător şi antrenor secund.
    În continuare vă prezentăm lotul echipei: Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Andreea Orosz, Valentina Bolba, Chadijah Whittington, Angela Rodriguez, Adina Pop, Gabriela Măgureanu, Morgan Batey şi Chastity Monique Reed.
    Noul sezon al Ligii Naţionale este programat să înceapă pe 23 septembrie, când gruparea sătmăreană primeşte vizita rivalei de odinioară, CSM Târgovişte.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE