More

    Am punctat la impresia artistică!

    hand

    E clar că nici cel mai împătimit suporter al CSM –ului nu spera la o minune pe terenul campioanei. Handbaliștii noștri au mers la București oarecum relaxați cu gândul că un prim duel în Liga Națională după cinci ani, chiar pe terenul unei echipe de Liga Campionilor, nu poate fi decât un bun prilej de a vedea care-ți sunt pe moment resursele…

    Iar preț de 50 de minute echipa noastră a jucat fără presiune, de la egal la egal cu un Dinamo încă în căutări…Campionii au lăsat și ei minute bune din meci impresia că încă n-au revenit 100 % din perioada de pregătiri și de aici am avut o primă repriză cu goluri multe, prea multe pentru acest nivel, 36! Apărările au fost… sau mai degrabă n-au fost pe teren și s-a înscris din toate pozițiile la ambele porți.
    Imediat după pauză CSM-ul lasă impresia că poate da lovitura și cu un start lansat de repriză secundă ai noștri se duc la 3 goluri…19-22 în minutul 37.
    Eliodor Voica sună deșteptarea și valoarea lotului “câinilor” își spune încet cuvântul. Preț de 23 de minute noi mai găsim doar de cinci ori plasa porții lui Irimuș în vreme ce ”armata de stranieri a lui Dinamo ” a strâns rândurile și a pus gol după gol pe tabelă…Cu mențiunea că n partea a doua portarii celor două echipe, Irimuș și Orban s-au făcut remarcați…
    Doar oboseala și poate lipsa de experiență a făcut ca meciul să se încheie cu o diferență mare, de șapte goluri… Amintim doar că de la CSM a lipsit Nikola Lazic. Poate, sau mai degrabă cu siguranță, și cu el în teren sătmărenii ar fi pierdut meciul cu Dinamo. Unul în care rămânem cu satisfacția că dacă ar fi ca-n patinaj am fi luat ceva puncte la impresia artistică…Așa suntem pe zero și practic campionatul abia de pe 7 septembrie începe. Atunci când CSM-ul trebuie să puncteze și în clasament în fața celor de la CSM Focșani. Un adversar de calibrul nostru cu care ne batem pentru evitarea retrogradării…
    Au evoluat pentru CSM: Cioroiu şi Orban, Olah 7 (2/7m), Bejenariu – 5 goluri, Stan 5, Munea 2, Suciu 3, Crăciun 3, Dinescu 2, Morar, Mureşan şi Mateş, ultimul doar pe faza de apărare.
    Marcatori la Dinamo: Vrankovic 7, Ragot 7, S. Esteki 5, A. Esteki 5, Savenco 4, Mironescu 3, Cîmpan 1, Capotă 1, Sania 1.
    Într-un alt meci, Politehnica Timişoara a învins, în deplasare, scor 26-25, pe Dobrogea Constanţa. În etapa următoare, programată miercuri 7 septembrie, CSM va întâlni, la Satu Mare, pe CSM Focşani.
    Celelalte jocuri ale rundei inaugurale s-au disputat aseară după închiderea ediţiei.
    P.S. Crăciun a rămas fără tricou după un duel cu un adversar la finalul primei reprize.La drept vorbind se dovedește că nu doar echipamentele olimpicilor noștri de la RIO au probleme de calitate ci și cele de marcă autentică.La primul meci să se deșire un ADIDAS nu ne-am fi gândit!!!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE