More

    Unirea Tășnad, una din candidatele serioase la titlu

    tasnad

    Sâmbătă începe o nouă ediție a elitelor din fotbalul județean. Vom avea un campionat cu 13 echipe la start ce se va întinde până spre finalul lunii noiembrie. Nu vom avea în elite  campioana din sezonul trecut, Recolta Dorolț, care a promovat în Liga a 3-a, dar nici vicecampioana Someșul Oar care a făcut un pas în spate, în Liga a 4-a.
    În aceste condiții după achizițiile făcute în vară și mai ales după rezultatele din meciurile de pregătire, Unirea Tășnad pare a fi marea favorită la titlu.
    Unirea i-a transferat pe Vădan Călin ( fundas-Someşul Oar) , Schnellemperger Cristian (fundaș-Someşul Oar), Micaș Adrian (mijlocaș-Someșul Oar), Maxim Vlad ( mijlocaș-Somesul Oar), Stiuleanec Ștefan (mijlocaș – Olimpia Satu Mare) , Cherecheș Raul (portar – Olimpia Satu Mare ). Plecări: Roatiș Gabriel, Laza Alexandr , Mezei Manuel , Rozs Tamas.
    Înaintea primei etape sunt accidentați: Locse Levente, Negrean Claudiu, Cret Ovidiu.
    Conducerea clubului anunță că prețul unui bilet de intrare la primul meci , cel cu Cetate Ardud e de 3 lei și vor fi multe surprize pentru suporterii ce vor veni la teren.
    Iată rezultatele din partidele de verificare:
    Unirea Tasnad – Craidorolt 21 – 1
    Victoria Carei – Unirea Tasnad 1 – 1
    Unirea Tasnad – Victoria Carei 2 – 1
    Turul Micula – Unirea Tasnad2 – 3
    Unirea Tasnad – Real Andrid 8 – 0
    Unirea Tasnad – LPS Satu Mare 3 – 1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE