More

    Eliminați, cu greu, de vicecampioană!

    hand1

    Handbaliștii de la CSM Satu Mare au încheiat anul cu o partidă împotriva vicecampioanei, CSM București. Un meci jucat sâmbătă seara la sala LPS și care a contat pentru primul tur al Cupei României.

    Cotată ca mare favorită la calificare, vicecampioana României a tremurat serios în fața trupei lui Varady. Băieții noștri au făcut un meci bun și au jucat de la egal la egal cu o echipă ce are un buget mai mare ca al întreg clubului sătmărean…

    Cu un Stan extrem de activ în prima parte și cu Trifunovic inspirat ai noștri s-au ținut scai de adversar.5-5 în minutul 15, 9-8 în minutul 20 și 13-14 la pauză cu un gol marcat de Stan de la mijlocul terenului…În partea secundă scenariul s-a păstrat și am avut egalitate pe tabelă în minutul 50, 23-23 și apoi 26-26 în minutul 55. Munea egalează la 27 în minutul 58, oaspeții puncteză repede prin Novanc iar la următoarea fază Campar nimerește bara de pe semicerc la 27-28. La ultimul lor atac oaspeții mai punctează o dată și speranțele unei mari surprize se năruie pentru Varady &co.

    Rămâne regretul celor patru aruncări de la 7 m irosite de ai noștri sau a ratărilor avute în situații clare în momente de egalitate pe tabelă…Și speranța că la meciurile de la anul vom avea și extremele mai inspirate…

    Se anunță un sezon 2017 interesant la CSM Satu Mare căci echipa a arătat potențial, s-a bătut de la egal la egal cu granzii campionatului și doar lipsa de inspirație pe final de partide a făcut ca ai noștri să adune doar două victorii și o remiză… Vacanță plăcută și… așteptăm cu încredere anul 2017!

    Au jucat pentru CSM Satu Mare: Cioroiu, Orban, Pogyină – Trifunovic 5, Morar 5, Mureşan 5, Stan 5, Munea 3, Bejinariu 2, Ungar 1, Campar 1, Mateş, Rogoz, Crăciun, Olah. Antrenor: Iuliu Varady.

    Alte rezultate din optimi:
    Poli Iaşi – Dinamo 35-48
    Potaissa Turda – HC Vas-lui 31-30
    Poli Timişoara – Petrea Reşiţa 31-23
    Dunărea Călăraşi – Minaur Baia Mare 37-32
    Steaua – CSM Făgăraş 23-21
    HC Odorhei – CSM Focşani 19-22!
    Suceava – Dobrogea 39-31!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE