More

    Samel Lorand, bronz la Romanian Open

    judo

    CS Fușle Security și CSM Satu Mare, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST), au organizat sâmbătă, în sala Ecaterina Both, cea de-a doua ediție a turneului Romanian Judo Open care s-a dovedit a fi o ediție de succes.

    La startul competiției s-au adunat peste 40 de sportivi de valoare, de la cluburile din țară, care au concurat la cele două categorii, feminin și masculin (85 kg și +85 kg).Mulți dintre ei campioni naționali la categoriile lor de greutate… Samel Lorand a adus singura medalie pentru Satu Mare. Acesta a luat bronzul la +85 kg.Și promite o revenire la forma ce l-a consacrat în sezonul 2017…și, de ce nu, un nou început pentru o calificare la Olimpiada de la Tokyo!

    ”O competiție reușită, o propagandă bună pentru judo și un turneu de calitate. Le mulțumim sportivilor care au ales să vină la Satu Mare și să sperăm că tradiția va merge mai departe” a spus Marian Halas, organizatorul Romanian Judo Open.

    judo1

    Copilul de aur al judo-ului românesc, cel care a obținut medalia de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio la judo nevăzători, Alex Bologa, a fost și el prezent la acest turneu. Alex a făcut și o demonstrație de judo alături de judoka de la CS Fușle Security. A câștigat rapid confruntarea cu adversarul în ciuda unei accidentări la nas…Alex a primit minute bune aplauze din partea celor prezenți la sală…

    Iată rezultatele:
    Feminin:
    Medalie de aur – Podelenczki Lorena-Liberty Oradea
    Medalie de argint – Dobre Ștefania CSM Cluj
    Medalie de bronz – Secrieru Andrada CSM Cluj și Tătar Denisa CSM Satu Mare.

    Masculin -85 kg:
    Medalie de aur – Bodârlău Cristian CS Dinamo
    Medalie de argint – Vișan Vlad Liberty Oradea
    Medalie de bronz – Mititelu Denis CSM Cluj
    Medalie de bronz – Merge Adrian CSM Oradea
    Masculin +85 kg:
    Medalie de aur – Radu Valentin CSM Oradea
    Medalie de argint – Kunszabo Luca Liberty Oradea
    Medalie de bronz – Samel Lorand CSM Satu Mare
    Medalie de bronz – Buda Andrei CSM Baia Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE