More

    Moșul Nord Vest TV a făcut fericiți peste o sută de copii

    mos-nvtv-2

    Este al nouălea an în care Moșul Nord Vest TV intră în casele sătmărenilor! Cu câteva zile înainte de Crăciun, Moșul a ajuns, ieri, la Casa de Cultură, unde a împărțit cadouri copilașilor. Datorită emisiunii ”Ora Adevărului”, moderată de Victor Constantinovici, peste o sută de copii au primit cadouri din partea Moșului Nord Vest TV, ajutat de oamenii cu suflet mare din municipiul Satu Mare.

    Spectacolul a debutat cu mai multe momente artistice, oferite de artiștii sătmăreni. Prima care a urcat pe scenă a fost colega noastră Raluca Jofi, care a interpretat imnul Nord Vest TV alături de cele două fetițe ale ei. După veselia primului moment, Petrică Mureșan a susținut un moment de colinde, urmat de Grupul Coral Axios, Sorin Bălaj, Ionel Bledea și mult iubita Ella Bella. Cea din urmă, împreună cu cei mici, au reușit să-l aducă pe Moș Crăciun pe scenă, după care ajutoarele Moșului au împărțit cadouri tuturor celor prezenți.

    mos-nvtv-1

    Oameni generoși ai municipiului Satu Mare, ajutoarele Moșului din acest an, au fost: Adrian Albu, Nicolae Dima , Gabriel Leș, Romeo Nicoară, Luana Sabo, Mircea Dobra, Silviu Sumlaș, Ţimerman Cristian, Sorin Paul, Mircea Muncean, Georgeta Pop, Vasile Lup, Nicu Domuța, Mihaela Avasi, Marcel Forțiu, Marius Gânță, Gheorghe Sava, Vasile Fușle, Sidonia Lățea, Gheorghe Ardelean, Dorel Coica, Radu Bud, Levai Lehar.

    Clinica Sf. Anton, reprezentată de medicul Cosmin Rațiu, a oferit un televizor Samsung, care a fost premiul cel mare al tombolei organizate pe parcursul spectacolului.

    mos-nvtv-5

    Ca în fiecare an, și de această dată, Moșul Nord Vest TV, alături de ajutoarele lui, a făcut peste o sută de copilași fericiți, aducând zâmbete și bucurie în casele tuturor telespectatorilor. Cu această ocazie echipa Nord Vest TV urează sărbători frumoase și fericite tuturor celor care sunt telespectatori fideli de atâția ani!

    Ioana Simion

    mos-nvtv-3

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE