More

    Gala laureaților sportului sătmărean

    gala

    Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” a fost miercuri gazda „Galei Laureaților Sportului Sătmărean 2016”, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare la care au participat sportivii sătmăreni, antrenorii, reprezentanții structurilor sportive, președinții de cluburi sportive sătmărene.

    gala1

    Festivitatea de premiere a fost deschisă de directorul DJST, Virgil Dragoș, după care au fost premiați sportivii de pe locurile 15 până pe locul 6 care au primit pachete cu alimente.

    gala3

    Cei prezenți au avut parte și de momente artistice deosebite susținute de corul Liceului de Artă și de solistele Hermina și Ștefania Hotca.

    Apoi, a continuat premierea sportivilor de pe locurile 1-5 din clasamentul sporturilor olimpice și neolimpice. Sportivii de pe primele trei locuri au fost premiați în bani.

    gala4

    Sportivii anului 2016 sunt voleibalistele Adriana Matei și Beata Vaida la sporturile olimpice, iar karateka Patrick Burya la sporturile neolimpice. De asemenea, campioana olimpică Simona Pop a primit premiul special.

    ” Mă bucur că sunt din nou acasă. În 2009 am fost și eu aici pe această scenă ca sportiva anului și au trecut ceva ani. Vă mulțumesc pentru atenția acordată în acesti ani” a spus campioana olimpică, Simona Pop, care a avut parte de o mică surpriză. Și-a premiat soțul, pe Adrian Pop, pentru locul trei în top-ul sportivilor la olimpice!!!

    Felicitări organizatorilor pentru ideea de a readuce familia sportului sătmărean într-o locație de ținută care să ofere respectul cuvenit acestor adevărați ambasadori ai Sătmarului. Iar de la anul poate se vor apropia și sponsorii de acest eveniment căci performanța adevărată cu…bani se ține!

    Sărbători fericite și un an nou plin de satisfacții și performanțe!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE