More

    Ziariștii s-au înțepat între ei, la Cupa Revelionului

    revelion-scrima

    Tradiționala Cupă a Revelionului la spadă a închis practc sezonul la sala de scrimă Alexandru Csipler.

    Ca de fiecare dată la final de an voia bună își face loc pe planșe iar rezultatele sunt practic cele ce contează mai puțin…
    Reprezenanții presei locale, atât cît a mai rămas din ea, se întâlnesc cu drag pentru a se înțepa la propriu la acest turneu Joi seara am avut 11 concurenți, unii din presă alții părinți de scrimeri sau soți de antrenoare…

    S-a tras pentru al doilea an în memoria fostului nostru coleg, Romasz Janos, plecat prematur dintre noi..Iar trofeul cel mare a fost câștigat chiar de bunul prieten a lui Jani, Fodor Lajos.

    A fost o revanșă pe care Fodor și a luat-o după titul pierdut anul trecut în fața juniorului de la Nord Vest TV, Tudor Mureșan.

    A fost reeditarea finalei din 2015 câstigată atunci de reprezentantul Nord Vest TV. Acum Fodor l-a învins la final pe Mureșan cu 10-8 deși la un moment dat juniorul nostru a condus cu 8-6…Dar importantă a fost mișcarea, voia bună și faptul că toată familia scrimei sătmărene și cea de la CS Satu Mare ne-a fost alături și ne-a oferit nouă ziariștilor seară de neuitat…Mulțumim.

    Clasament 2016: 1 – Fodor Lajos (Informaţia TV), 2 – Tudor Mureşan (Nord Vest TV), 3 – Zoltan Korossy (Redacom) şi Florin Surducan (USA), 5 – Veronica Hodas (satumareonline.ro), 6 – Virgil Dragoş (DJST Satu Mare), 7 – Petre Şofran (Iceland), 8 – Ionuţ Blăjean (Informaţia Zilei), 9 – Gabriel Figus (RDS RCS), 10 – Florin Mureşan (Gazeta de Nord-Vest), 11 – Botond Bajnai (Friss Ujsag). O diplomă specială a primit şi antrenorul de lupte Tudor Barbul, cel care a urmărit intens competiţia presei.

    Mulţumim organizatorilor de la CS Satu Mare şi DJST Satu Mare pentru acest eveniment care iată că a trecut de ediţia a 10-a. Mulţumim directorului de la CS, Marcel Tarţa, şi antrenorilor: Francisc Csiszar, Dan Şuta, Simona Surducan, Eva Lengyel, Attila File, Arnold Izsaki, Nagy Lehel, Adrian Pop. Și nu în ultimul rând mulțumim campioanei noastre olimpice SIMONA POP pentru tot ce a făcut pentru sportul sătmărean și cel românesc în 2016!!!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE