More

    FOTO. Frumoasa Aurica Flonca, se stabilește la Satu Mare. Cântăreața se mută cu familia aici

    aurica8

    Seducția femeilor dace asupra bărbaților romani, continuă și după 2000 de ani. Frumoasa sătmăreancă cu rădăcini în folclorul românesc, Aurica Flonta, beneficiind de zestrea clasică a frumuseții femeilor din România, i-a furat inima italianului Simone din Bologna.

    Și cum două inimi, mână în mână au la dispoziție nemărginirea atrasă de mirajul locurilor copilăriei l-a adus pe italian și pe cele două fiice ale lor, Maya și Kayla, în România, pe meleagurile minunate ale Sătmarului. Între ei și oamenii locului s-a declanșat o dragoste spontană și au hotărât să se stabilească aici.

    Simone când s-a îndrăgostit de Aurica Flonta, s-a îndrăgostit de Aurica Flonta artista și iubitoarea de folclor.

    Ca dovadă a întoarcerii la rădăcinile sufletului a apărut și firesc, primul album al artistei “Cânt din Toată inima” parte a unui proiect mai amplu. Ca și o coroană alcătuită din mai multe flori și acest album este alcătuit din mai multe flori de camp, legate între ele printr-un fir roșu.

    “În perioada cât am fost plecată în Italia, înafara dorului de Satu Mare, a existat un dor mai puternic, dorul de România. Când ești departe de țară, ai avantajul perspectivei, ca și când admiri un tablou, surprinzi mai bine frumusețea și divesitatea țarii tale. Orice om își iubește țara, dar când ești departe de ea, sentimentele se amplifică.Tocmai de aceea pe albumul ” Cânt din Toată inima” se regăsesc cântece din mai multe zone folclorice. Cântecele de dragoste se împletesc natural cu hora din Banat, Moldova, Oltenia, cântece de joc, purtată de Sălaj, învârtită de Maramures, joc pe picior din Bihor, melodii de petrecere și cântece tematice. Toate melodiile sunt împletite ca o superbă cunună de sânziene purtată pe valurile Someșului către cei care mă îndrăgesc” a declarant artista Aurica Flonta.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE